top of page

Bilinçli Öneriler #1

Beni ilk kez hızlı moda konusunda konuşmaya iten izlediğim 30 dklık harika bir video olmuştu. Bu videoda anlatılanlar, bildiğim ama tam da gözümün önünde olmadığı için gerektiği kadar tepkili olamayışıma karşı elime verilmiş bir güç gibi hissettirmişti bana. Gerekli olan itme gücünü bedenime doldurduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Ve bugün o videoyu burada da paylaşarak Lokal Hareket içinde yeni bir seri başlatmak istiyorum. Beni etkileyen, bence daha fazla duyulması gerektiğini düşündüğüm belgeseller, bilinçli öneriler ve insanlar hakkında konuşacağım bir seri olacak.


İlk gönderimim de Hızlı Moda'nın gerçek etkilerinin ve "greenwashing" yani yeşil aklama yöntemlerinin ustalıkla açıklandığı bu videoyu sizlerle paylaşmak olacak. Bilinçli birer tüketici olma yolunda size de gerekli gücü bedeninizde hissettirir umarım.



Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düşünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç girişimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, şifacıları, toplumsal fayda sağlayanları ve herşeyden öte kişisel keşif yolculuğunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page