top of page

Sohbet: Kaçış Yok! İklim Krizi

Gençleri sürdürülebilir sistemsel bir dönüşüme davet eden kuruluş Youth for Good’dan Aleyna ve Kaya ile harika bir sohbet gerçekleştirdik. Bu keyifli sohbette sorumluluk alma bilinci ile büyüyen iki arkadaşın Youth for Good’u kurma yolundaki deneyimlerini, çevreye ve insanlara duyarlı olarak yetişmenin önemini ve tüm bunların Youth for Good’un oluşum yolundaki etkilerini konuştuk.


Youth For Good ne yapıyor?

3 aşamada ilerleyen Youth for Good’un ilk aşaması ilham almak. Kendilerine ilham olan bilgilendirici içerikleri bizlerle buluşturan ekip 2. aşamada ise donanmaya ağırlık vermekte. Bu aşama gençlerin hangi programlar, etkinlikler ve workshoplar ile kendilerini ne alanda geliştirebileceğine ışık tutmayı hedefliyor. Ve son aşama ise aksiyon almak. Tüm bunlar doğrultusunda farkındalıklarımızı hayata nasıl adapte ederizi gösteren Youth for Good bizlerle dünyanın iyiliği için farklı bakış açıları sunuyor.

İklim farkındalığı ile yola çıkan bu iki arkadaşın hedefi değişimi görmek ve değişim için harekete geçmek. Geçmiş nesillerin oluşturduğu tehditin farkına vararak bu tehdite dur diyecek nesilin bizler olduğuna ve bu değişimi bireysel başlattığımız bilinçle gelecek nesillere taşıyabileceğimize tüm kalbiyle inanan Youth for Good ekibine bizlerde oluşturdukları farkındalık için ne kadar teşekkür etsek az.

Youth for Good’un da bu sohbette üzerine basarak söylediği gibi "Empatiyi birbirimize aktarabiliriz”.

Bireysel gücümüzün bir araya geldiğimizde yaratacağı dönüşümü keşfetme yoluna ışık tutan Youth for Good dünyanın iyiliği için çalışmaya, dünyaya iyi gelecek her türlü alternatifi bizlerele buluşturmaya devam edecek. Takipte kalın!


Sizleri Youth for Good ekibi ile günlük rutinlerinizde yapacağınız küçük değişimlere davet ediyoruz. Birlikte atacağımız bireysel adımların yaratacağı etkiyi gelin birlikte deneyimleyelim.


Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düşünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç girişimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, şifacıları, toplumsal fayda sağlayanları ve herşeyden öte kişisel keşif yolculuğunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page