top of page

Sohbet: Kadın Hikayelerinin Dönüştüren Gücü

Kadın hikayelerinin gücüne inanan iki arkadaşın oluşumu olan Mirror Circle, kadın hikayelerini de yanına alarak, büyümeyi hedeflemekte.


Kendi deneyimleri ile Mirror Circle’ın hayatlarındaki yerini ve bu 12 kişilik grubun ortaya çıkma hikayesini anlatan Eda Kirali ve Beste Demir Keki’nin değerli paylaşımlarını dinlediğiniz anda içinizde bir kıvılcım yanacak ve belki de yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz.

Kadının yaşadığı toplumda değer görmediği ülkelerde, kendi aile çevresinde ne kadar eşitlikçi bir kültür görmüş olursa olsun omuzlarında bilmediği bir yük taşıdığı ve böyle toplumlarda bu yükün ancak kadın kolektiflerinde bir araya gelip el ele verilerek aşılabileceğini öğrenen Beste ve Eda, potansiyeli denk insanların bir araya geldiğinde, kişilerin kendi potansiyelini daha iyi kullanabildiği Mirror Circle topluluğunu hayata geçirmişler. Kadınların içini döküp tartışıp, konuşup, kendi hikayelerini anlattığı bu grupta, yükselenen enerji dönüşerek kadınların daha da özgürleşmesini sağlamakta. Bu özgürleşme ise beraberinde üretme ve yaratma enerjisini getirmekte.


İşte tüm bunlar Mirror Circle’ın kurulma hikayesinin temelinde yatıyor diyebiliriz. Kadın hikayelerini birleştiren Mirror Circle 3 farklı formatta gerçekleşiyor; kapalı buluşmalar, dışardan insanlarla yapılan buluşmalar ve kollektiflerle yapılan buluşmalar.

Herkesin farklı hikayelerle bir olduğu bu buluşmaların gücü farklı bakış açıları kazandırırken manevi bir zenginlik de katmakta. Tüm bu hikayelerin hayatlarımıza adapte oluş şekli ise bambaşka bir deneyim.

Ayrım yapmadan hikayeleri dinleyebilmeyi, bu hikayelerin birbirine karışmasını ve herkese ulaşabilmesini hedefleyen Mirror Circle’a info@mirrorcircle.com’dan ulaşabilirsiniz.

Eda ve Beste’nin de üzerine basa basa söylediği gibi dönüşüm enerjisi bulaşıcıdır. Dönüşelim, dönüşümü bulaştıralım!


Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düşünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç girişimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, şifacıları, toplumsal fayda sağlayanları ve herşeyden öte kişisel keşif yolculuğunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page