top of page

Sohbet: Dijital Çağda Ebeveynlik

Petit Mag’in kurucuları Evin Öcal ve Aslı Alpagut ile ebeveynlik hakkında harika bir sohbet gerçekleştirdik. İki ilham veren kadının ortaya çıkardığı Petit Mag ebevenylik üzerine içerik üreten dijital bir mecra. Aslı ve Evin’in kendi kişisel deneyimleri ve birikimleri üzerine kurdukları bu mecra ebeveynlerin aklındaki soruları kendi filtrelerinden geçirerek aktarmayı hedefliyor. Dijital çağın ortaya çıkardığı bilgi kirliliğine kendi filtreleri ile karşı koyan bu mecrada bir çok uzmanın değerli paylaşımlarını görmek mümkün.


Bu sohbette Evin ve Aslı ile ebeveynlik, ebeveynlik trendleri, bu trendlerin uygulanışı, geleneksel yöntemler, ebeveynliğin jenarasyonlar arası değişimi gibi bir çok farklı konuyu derinlemesine ele alıyoruz. Sadece ebeveyn olarak değil toplumsal bir yaklaşımla ele aldığımızda bir çocuk ile iletişimin temellerinde ne olmalı gibi soruları ve farklı bakış açılarını tartıştığımız bu sohbet umuyoruz ki sizlere de bu yolda ışık tutar.


Bir çocuğun doğduğu andan itibaren bir birey olduğunun farkındalığını bir kez daha bize hatırlatan Evin ve Aslı’ya bu keyifli sohbet için çok teşekkür ediyoruz.


Evin ve Aslı'nın mecralarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.


Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düÅŸünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç giriÅŸimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, ÅŸifacıları, toplumsal fayda saÄŸlayanları ve herÅŸeyden öte kiÅŸisel keÅŸif yolculuÄŸunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page