top of page

Sohbet: Sağlıklı & İyi Yaşam: Nasıl Başlamalı?

Live to Bloom’un kurucusu Ceren Ceylan Ertaç ile sağlıklı ve iyi yaşam hakkında temel bilgiler oluşturacak bir çok farklı konuya değindiğimiz harika bir sohbet gerçekleştirdik.


Wellness ve wellbeing konularında farklı uzmanları bünyesinde toplayarak içerikler paylaşan platform Live to Bloom’un bütünsel bakış açısını bize netlikle aktaran Ceren Ceylan Ertaç’ın bizlere yönelttiği soruları sizler de kendinize sorarak bedensel ve zihinsel farkındalığınızı arttırabilirsiniz.


Bedenin kendini iyileştiren mekanizmasını besleyecek alışkanlıklar basit olmakla birlikte hepimizin hayatında geri planda kalan özellikler oluyor. Daha sağlıklı olma farkıdalığımızı uyandırmak için atmamız gereken en temel adım kendimize, bedenimize zaman ayırmak ve bedenimizi dinleyebilmek. Bu farkındalığı edindiğimizde, öz bakım ve öz sevgi ile bizlere neyin iyi neyin kötü geldiğini ölçümlememiz kolaylaşacak.

“Sağlıklı olma halinin bir sınırı yok, bu bir yolculuk.” diyerek bütünsel ve sürdürülebilir bir bakış açısı sunan Ceren Ceylan Ertaç’a bu aydınlatıcı sohbet için çok teşekkür ediyoruz.


Herkese keyifli izlemeler!




Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düşünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç girişimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, şifacıları, toplumsal fayda sağlayanları ve herşeyden öte kişisel keşif yolculuğunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page