top of page

Sohbet: Bilinçli Beslenmenin Temelleri

Nil ve Amber, Nil’in çok sevgili annesi Ayla Kenanoğlu ile Bilinçli Beslenmenin Temelleri Üzerine konuşuyor!


Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet bölümü mezunu Ayla Kenanoğlu ile yaptığımız bu sohbette doğru ve dengeli beslenme nedir, doğru gıdaya nasıl ulaşırız gibi konulara değindiğimiz harika bir sohbet gerçekleştirdik.

“Karın doyurmak ve beslenmek aynı şey değidir.”

Dengeli beslenmenin temeli vücudumuzun ihtiyacı olan sağlıklı gıdaları almaktır. Doğru ve dengeli beslenmeyi emek vererek, gıdaların peşine düşerek pratik haline getirmemiz gerekir.

Neleri hangi koşullarda nasıl tüketmemiz gerektiğini, beslenme ve diyet uzmanlarından nasıl faydalanmamız gerektiğini bizlere yalın ve harika bir dille aktaran Ayla Hanım’ın bu bilinçlendirici konuşması aklımızdaki bir çok soruya da ışık tutuyor.

Organik tarımla doğal tarımın farkından, meyve şekeri ve insülin direncine, tuz tüketiminden moda olan beslenme çeşitlerine kadar birçok önemli konuya değindiğimiz bu keyifli sohbet ve bizlerle paylaştığı değerli deneyimleri için Ayla Hanım’a teşekkür ediyoruz.


Keyifli dinlemeler!




Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düşünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç girişimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, şifacıları, toplumsal fayda sağlayanları ve herşeyden öte kişisel keşif yolculuğunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page