top of page

Sohbet: "Kozmetik" Lütfen Evinizde Denemeyin!

Hepimizin hayatında az ya çok ama illa ki konuşulan konulardan biri olan kozmetik ve cilt bakımı konusunu bu sohbetimizde yerel kozmetik editörümüz ve konunun uzmanı Çağla Bingöl'den dinliyoruz.


Küçüklüğünden beri bir çevre bilinci ile yetişen ve daha aldığı eğitimlerin ardından büyük kozmetik firmalarının pazarlama departmanında yıllarca tecrübe edinen ve Harper's Bazaar dergisinde editör olarak yazılarına yer verilen Çağla bir yandan eşi ile birlikte etik kozmetik ürünleri üretmek için kolları sıvıyor ve bir laboratuvar kuruyor.


Bugün başarılı ve butik, Roius ve Garage Organics adı altında 2 ayrı kozmetik markası bulunan Çağla Bingöl ile gerçekleştirdiğimiz bu keyifli sohbette, bilinçli kozmetik konusunu detaylı bir şekilde ele alıyoruz.


Hızlı tüketim ürünü olan kozmetiğin nasıl daha bilinçli tüketilebileceğini bize çok güzel anlatan Çağla, aynı zamanda bizlere cildin temel ihtiyaçları ve ürün içeriklerinden de bahsediyor.


Yeni trend haline gelen içeriklerden, butik ve büyük markalar arasındaki farka, doğal ve el yapımı teriminin konu kozmetik olduğunda çok da masum olmadığına kadar bir çok önemli noktaya değindiğimiz bu konuşma kozmetik konusunda hepimize yol gösterir nitelikte.

Hepimizin aklındaki sorulara ışık tutan bu keyifli sohbet bizlere sürdürülebilir bir cilt bakımı rutinin zor ve komplike olmadığını göstermekte.


Çağla Bingöl’e bu bilgilendirici sohbeti için teşekkür ediyor ve herkese keyifli izlemeler diliyoruz!


Çağla Bingöl'e ulaşmak için : @chaalabingol

Lokal Hareket Nedir?

Bilinçli birer tüketici olma yolunda bize ışık tutan yerli düşünce liderlerini, kültür gözlemcilerini, hikaye anlatıcılarını, üreticileri, yaratıcıları, kreatif beyinleri, genç girişimcileri, bilim insanlarını, uzmanları, şifacıları, toplumsal fayda sağlayanları ve herşeyden öte kişisel keşif yolculuğunda olanları bir araya getiriyoruz. 

içerikler sana gelsin!

Aramıza Hoşgeldin!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page